Sanne Lund Clement er Årets Underviser på SAMF

Studieleder i Skolen for Statskundskab, lektor Sanne Lund Clement er blevet kåret som Årets Underviser på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet.

Last modified: 05.01.2018

Engageret, inspirerende, positiv, pædagogisk og altid til rådighed er blot et udpluk af de egenskaber, de studerende har valgt at fremhæve i deres indstilling af lektor Sanne Lund Clement, Institut for Statskundskab, som Årets Underviser.

Det er de studerende, der har indstillet deres foretrukne undervisere, og senere er der blevet fundet én særligt dygtig underviser på hvert fakultet, og på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet er det således Sanne Lund Clement, der har opnået hæderen som Årets Underviser.

Studentersamfundet udpeger én af de kårede undervisere som Årets Underviser på hele AAU ved universitetsfestens ceremoni i april. Den endelige vinder modtager 50.000 kroner, mens de fire øvrige indstillede modtager 25.000 kroner hver.

Sanne Lund Clement er stolt og glad for, at de studerende har valgt at pege på hende: "Jeg er utroligt stolt over at være blevet valgt som Årets Underviser på SAMF. Jeg lægger en del kræfter i at gøre min undervisning vedkommende og nærværende for de studerende, og det er dejligt at vide, at de studerende sætter pris på det."

At Sanne Lund Clement er ikke blot en fagligt og pædagogisk dygtig underviser, men også et menneskeligt forbillede for de studerende fremgår tydeligt at de studerendes indstilling: "Sanne fortjener titlen som Årets Underviser fordi hun er 100% sig selv, en fagligt dygtig underviser og et menneske, som vi studerende ser op til. En studerende siger: ”Jeg vil gerne være som Sanne, når jeg bliver voksen”, og heri ligger tydeligt anerkendelsen af, at Sanne ikke blot er en dygtig underviser, men også et menneske, som formår at være sympatisk, ekstraordinær og ikke mindst inspirerende."